Naisten kengät nopeasti netistä

Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Royal Mail -palvelun kohdemaata. Ja sitten siirrettiin valtion postilaitokseen ja siihen assosioituneisiin kumppaneihin maassa. Useimmissa tapauksissa käytämme näitä asioita Royal Air -palveluun, jotta voimme seurata koko ovelta ovelle -paketin. Royal Mailia käytetään myöhemmin, jos kohdemaa ei tue kansainvälistä merkkiä.

Euroopan unionin ulkopuolisista tilauksista poistetaan arvonlisävero (ALV). Socket ei ole vastuussa juoksemisesta, tai että hallitus on vastuussa kaikista verokannoista tai määrätä tuontikohde. Nämä kustannukset ovat asiakkaan vastuulla. He kutsuvat maksunsa miltä tahansa hallitukselta verkkosivustollamme hyväksymään vastuun, jonka asiakas on määrännyt vahvistaakseen.

Emme voi ennustaa minkään hallituksen palkkion maksua. Mukautetut käytännöt vaihtelevat suuresti maasta toiseen ja muuttuvat. Jokainen asiakas voi ostaa kaikki tuontimaksut tai suositella meitä uskomaan, että lisätietoja saatetaan soveltaa paikalliseen tapaansa.

Kortista veloitetaan asiakkailta perittävät maksut, jotka eivät ole vientitullien mukaisia.

ajoitusajat
Haluat saada tilauksesi mahdollisimman pian. Jos asetit tilauksesi ennen maanantai-iltapäiväksi - perjantaina klo 15, yritämme lähettää samana päivänä (paitsi juhlapyhinä). Lauantai ja sunnuntai ovat tilausprosessi, mutta niitä ei lähetetä vasta maanantaiaamuna. Joskus osa tilauksesta saattaa olla hieman viivästynyt erikseen. Asiakkaat joutuvat maksamaan lisämaksukustannuksia, asiakas ei korvaa tuotetta tai osa viivästyttää ilmoitusvaihtoehtojen palauttamista.

kappaleet
Kaikki tilaukset pyydetään antamaan seurantakoodin ajoitus. Tilauksia voidaan jäljittää Royal Mail -sivuston seurannassa ja jäljittämisessä.

Toimitus- ja laskutusosoitteet
Kuluttajilla on eri toimitusosoite ja laskutusosoite, mikä on vaihtoehto. Me laskutuksen osoite, sinun täytyy rekisteröidä kortti ei vastaa sinun täydellistä osoitetta, muuta maksua ei ratkaise meidän turvatarkastuksia. Valitse eri osoite kansainvälinen tilaus, pyynnön tunniste (passi tai ajokortti) voi olla todisteita. Todistus henkilöllisyydestä on ensimmäinen järjestys.

viivyttää
Harvoissa tapauksissa saatamme joutua viivyttämään hieman, kahden työpäivän kuluessa varastokappaleesi. Viivästys on kuitenkin pidempi, jos varmistat, että odotat mielellänne yhteyttä. Tällöin tilaus peruutetaan, jos asiakas palaa. Oma projekti ei ole vielä?

Saatat olla monista syistä, miksi tilausta ei ole vastaanotettu. Ensinnäkin tarkista, että Royal Mail tarjoaa seuranta-informaatiota verkkosivuston seurantaan ja jäljittämiseen. Nämä tiedot antavat sinulle uuden pallon. Joskus tilataan Yhdistynyt kuningaskunta, on sallittava seitsemän työpäivää 28 päivään kansainvälisessä, se vie paljon pidempään kuin tavallisesti.

Tällöin yritetään, sinun on hankittava paketti lähetettävä toimistossa tai kysyttävä paikalliselta kortilta.

Postijärjestykset ovat hieman kadonneet. Jos näin tapahtuu, odotamme sinua 28 päivää, ennen kuin voimme kysyä. Tavallisissa olosuhteissa paketti avataan tai palautetaan meille tunnin sisällä. Sitten palaamme toimitusaikatauluun tai hankkeen kustannuksiin.

Tuote ei ole myynninedistämistarkoituksessa, eikä alkuperäisessä pakkauksessa ole mitään vahinkoa. Shoe boxs, voi aiheuttaa palautus postikulut on sijoitettava paketin sisällä, eikä näy muita kuluja.

Asiakkaiden on hyväksyttävä ne tavaroiden palauttamiseksi 14 päivän kuluttua. Poikkeuksia voidaan tehdä jouluna tai tilaus on lahja, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Kaikki palautukset olisi muodostettava tämän prosessin helpottamiseksi, joten täysi palautus on tarpeen. Jos et ole vahingossa kadonnut tai mukana, voit ladata sen ja tulostaa sen takaa.

Varmista, että asiakas on vastuussa, joten on suositeltavaa käyttää seurantapalvelua, hauskaa turvallista palauttamista. Emme ota vastuuta mistään menetyksistä viennin aikana kuljetuksen aikana.

Vain palaa tavaroiden tuottamiskustannusten palauttamiseen, ja sitä käsitellään samana päivänä. Asiakkaille ilmoitetaan sähköpostitse.

vaihto
Edellä mainitun vaihtoehdon mukaan voit palauttaa projektin eri kokoon tai tyyliin, mutta tuloslaskelman, jos haluat sisällyttää minkälaisia ​​tuotteita haluat palauttaa. Vaihtotuotteet lähetetään samana päivänä, jotta he voivat palata ilmaiseksi. Jos hinta on erilainen, on välttämätöntä korvata rahat luovutetaan tai lähetetään takaisin. Jos tuotteesta on saatavana, käyttäjille ilmoitetaan sähköpostitse. Kuluttajat on käsitelty sähköpostin seurantaan liittyvissä tiedoissa, mukaan lukien uusien tietojen vaihto. Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella rahat tulevat olemaan hauskanpidon maksu.

Palautus epäonnistui
Vienti pyrkii varmistamaan, että kaikki tavarat saapuvat täydelliseen kuntoon yhdelle ostokselle. Jos näin ei tapahdu, lähetämme sähköpostiviestin 7 päivän kuluessa siitä päivästä, jona asia on järjestetty. Palautetaan tai vaihdetaan vialliset tuotteet.

Jos olet sitä mieltä, että tuote on tuotevika, palaamme tuotteen tarjoamaan mainitun ongelman kärkeen. Jos me ajattelemme, että tuote on tuotevika, tarjoamme täyden korvauksen vastineeksi uuden tuotteen tai asiakkaiden tarpeista.

tilaus peruutettu

Jos haluat peruuttaa tilauksesi ennen vastaanotettujen tavaroiden yhteyttä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian. Muista, että tavoite on lähettää, koska komento vastaanotetaan samana päivänä. Verkkosivuston mainonta peruuttaa projekti on saatettu asettaa oikeus hakea mitään tuotestandardia ei sovelleta erikoistilauksia. Palaamme summalle maksettavan rahamäärän.

Takaisin